OVER ONS

 

Geschiedenis

De trainingen worden persoonlijk verzorgd door Nordin Abdellaoui, die sinds 2005 gecertificeerd jeugdkeeperstrainer is en als selectietrainer bij Halsteren trainingen verzorgt. Techniek vormt de rode draad in zijn trainingen. Zelf opgedaan tijdens zijn actieve carrière en aangevuld met de kennis die hij onder meer vergaarde tijdens de cursus van keepersgoeroe Frans Hoek. Hiermee boeken onze keepers binnen 12 lessen resultaat.
 

In 1998 emigreerde Nordin Abdellaoui van Marokko naar Nederland. In zijn vaderland was hij meer dan een decennium lang als profkeeper actief. Eenmaal geïntegreerd in zijn nieuwe thuisland was het zijn wens ook hier iets met zijn talent te doen. Keepersschool Plustec is daarvan het resultaat. .

“Techniek, tactiek en ook coördinatie zijn het belangrijkst voor een keeper. Pas daarna de conditie. Een keeper moet kunnen inschatten wat te doen in elk denkbare situatie. Techniek, coördinatie en doelpositie zijn daarbij onmisbare handvaten.” Resumerend somt Abdellaoui op wat verwacht mag worden door de cursisten. “Het leren van de juiste beginvaardigheden als keeper. Het aanleren en verbeteren van techniek en coördinatie en de juiste positie aannemen in het doel. Kortom, alle elementen die nodig zijn voor het leggen van een solide basis als keeper.”

De cursussen worden zondagochtend aangeboden op sportpark Hulsdonk in Roosendaal bij DVO’60 en op vrijdagavond bij WDS’19 in Breda.

Meld je direct aan
voor een proeftraining bij Keepersschool Plustec

Wij maken gebruik van Cookies op de website van Plustec.nl

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.